головна • контакт • мапа сайту
Наша адреса:
м.Тернопіль,
вул. Грушевського,23,оф.419

тел.
0352-434116
    0352-435252

e-mail:

 

Головна
Відпочинок в Україні
Відпочинок за кордоном
Екстремальний туризм
Бізнес тури
Візова підтримка
Корисно знати
     АВСТРІЯ
про країну / курорти / тури
     ГРЕЦІЯ
     ЄГИПЕТ
   ІТАЛІЯ
   КІПР
    ОАЕ
    ПОЛЬЩА
    ТУНІС
    ЧЕХІЯ
 

Перелік  документів необхідних  для оформлення візи:

 

 

       

  • закордонний паспорт, з терміном дії не менше 3-х місяців від дати закінчення туру,
  • 2 кольорових фотографії  ( кольорове фото 3,5 x 4,5 cм; чітке, чисте та контрастне; видрукуване на папері високої якості на білому фоні; фото не старше 6 місяців; дає підстави зідентифікувати заявника; зроблене анфас (прямо), яке виразно представляє очі та обличчя з двох сторін від верхньої частини голови до верхньої частини плеч( в такий спосіб, щоб обличчя займало 70-80% фотографії); фото повинно представляти особу без головного убору, яка дивиться прямо, із замкнутими вустами, обличчя не може бути закрите волоссям. У випадку осіб, які носять окуляри, до фотографії є такі вимоги: незатемнені лінзи, оправа не може закривати жодної частини ока, не має бути будь-яких світлових ефектів).
  • фотокопія українського паспорта (1, 2 та сторінок  де вказано сімейний стан та реєстрацію),
  • ідентифікаційний код,
  • довідка з місця роботи з вказанням заробітної плати за попередніх пів року, та займаної посади, виконана на фірмовому бланку підприємства, завірена печаткою,
  • анкета туриста,
  • для приватних підприємців: копія Свідоцтва про державну реєстрацію ПП,  копії декларацій про доходи за попередніх 2 квартали.
  • для непрацюючих: довідка з банку про наявність коштів на особистому рахунку.
  • Для пенсіонерів:

           - копія пенсійного посвідчення,

           - довідка з пенсійного фонду про розмір пенсії за попередніх пів року

               або  довідка з банку про наявність коштів на особистому рахунку.

      Для дітей:

       

  • проїзний документ дитини, з терміном дії не менше 3-х місяців від дати закінчення туру,
  • 2 кольорових фотографії  3,5 Х 4,5 см. встановленого взірця,
  • фотокопія свідоцтва про народження (для дітей що не досягли 18 років)
  • фотокопія українського паспорта (для осіб старше  16 років),
  • анкета туриста,
  • фотокопії українського паспорта обох батьків, (1, 2 та сторінок  де вказано сімейний стан та реєстрацію),
  • оригінал та фотокопію нотаріального доручення батьків на виїзд дитини за кордон з обов’язковою фразою про те, що батьки фінансують поїздку своєї дитини за кордон,
  • довідка з місця роботи одного із батьків з вказанням заробітної плати за попередніх пів року, та посади виконана на фірмовому бланку підприємства та завірена печаткою,
  • довідка з місця навчання з обов’язковою фразою про те, що навчальний заклад не заперечує проти поїздки за кордон своїх учнів (студентів),

 

  

 
 
 

 

 

© "VIP-travel" Ternopil 2007

Всі права застережено.

Мапа сайту
Наша адреса:
м.Тернопіль,
вул. Грушевського,23, оф.419
тел. 0352-434116
e-mail: admin@vip-travel.com.ua
З питань виготовлення сайтів звертайтесь за телефоном +380638480164
 
 
Український портАл
Тут спілкуються українською
Каталог веб ресурсів Тернопільщини